Waardenwerk
 Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
| Meer
Rehabilitatie congres
[ advertenties ]
Afscheidsrede Harry Kunneman

Ter gelegenheid van het afscheid van Harry Kunneman als hoogleraar sociale en politieke theorie aan de UvH wordt op 5 oktober 2017 een afscheidssymposium georganiseerd in Utrecht. De inhoud van het symposium wijst niet alleen naar het verleden, maar ook naar de toekomst: de conferentie brengt een groot aantal denkers en doeners bij elkaar die verwantschap voelen met centrale thema’s uit zijn onderzoek en onderwijs, zoals kritisch humanisme, normatieve professionalisering, modus drie kennis en het ontwikkelen van moreel kapitaal in organisaties.
Afscheidsrede Harry Kunneman

Op de conferentie wordt een bundel van zijn hand gepresenteerd. In deze bundel, getiteld Amor Complexitatis, zijn de belangrijkste artikelen die hij over deze thema’s heeft geschreven gebundeld. Bij Uitgeverij SWP verschenen van Harry Kunneman eerder o.a. de boeken Voorbij het dikke-ik (5e druk, 2015) en Praktijken van normatieve professionalisering (2e druk, 2015). 

De openingslezing wordt gegeven door prof. dr. Frans Vosman van de Universiteit voor Humanistiek, gevolgd door een feestelijk intermezzo en een filosofisch rollenspel. Na het intermezzo worden twaalf workshops gegeven in een ochtend- en een middagprogramma. De dag wordt afgesloten met de openbare afscheidsrede van Harry Kunneman, getiteld Radicaal humanisme, gevolgd door een receptie.

Kijk voor meer informatie over het afscheidssymposium en het gehele programma op de site van UvH of waardenwerk.nl.
Reacties op dit artikel:


Daniel Blondelle
05 oktober 2017 - 08:43


L.s.,

Als student aan de universiteit voor humanistiek vind ik het schandalig dat er van mij een dergelijk bedrag wordt gevraagd om de afscheidsrede van een docent bij te wonen.

Vriendelijke groet,
Daniel Blondelle

Epi Spree
03 september 2017 - 11:40


Via deze link kunt u zich aanmelden:

https://stichtingwaardenwerk.paydro.com/conferentie-harry-kunneman

Met vriendelijke groet,
Bureau Waardenwerk,
Epi Spree

Wiebe de Boer
27 augustus 2017 - 12:16


Beste "Waardenwerkers",
Graag wil ik mij op deze wijze aanmelden voor het middagprogramma:afscheid Kunneman op 5 oct.a.s.(Henk & Harry (Douwe) zijn mijn UvH-leermeesters.
Ik ontvang graag een Bevestiging+ faktuur,
Hartelijke groet,
Wiebe de Boer,
voorzitter NAH Zorg


Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.